Lähdin käymään maalta kaupunkiin kulttuuria ja elämyksiä kokemaan. Olin kuulemassa Aira Samulinin tarinaa Kansallismuseossa sekä tutustuin nukketalonäyttelyyn. Tässä ostokset mitkä tuli mukaan. Lasikansipöytä on erittäin kaunis ja onnistunut. Lampetit ovat mitä sattuu! Kannattaa aina katsoa tarkemmin näitä tarvikkeita mitä mineinä myydään, minulla ei ollut silmälaseja joten sain toisen lampun jossa kulmikas ja kaunis helmi mutta toisessa pienempi, pyöreä muovihelmi, Harmillista koska hintaa näissä on riittävästi.

Pitihän sitä käydä muuallakin ostoksilla. Bodo Hennig ei aikaisemmin minulle sanonut vielä mitään merkittävää mutta nyt tiedän mitä rahalla saa! Itse en osaa tehdä lasiesineitä joten niitä pitää ostaa kun kohdalle sattuu. Tämä tee setti viehätti silmää tosin tyttäreni epäili hinnan perusteella niiden olevan hopeaa ja kristallia!

Tämäkin salaatti setti on Bodo Hennig tuotantoa. Kotona tietenkin kiihkeästi tutkimaan ostoksia, APUA, olin täysin tyrmistynyt, kulhot kuin muovikorkista katkaistu, teelasit muovia ja kannu pelkkä muovinen kaardemummaputkilon pala jossa tulpaksi laitettu pohja ja kansi. Kaikki kirkkaat osat muovia. Kyllä maalainen tunsi itsensä höynäytetyksi, pakkaukset maksoivat varmasti enempi kuin tuote sisällä? Onkohan kukaan muu tuntenut joskus samoin?

Tuli siis muitakin tuliaisia jotka ovat sitä mitä ostinkin eikä mitä luulin ostaneeni!

Tässä vielä hieman kirppari juttuja matkalta.