Ostin tällaiset listaleikkurit Isojoen konehallin ( IKH ) myymälästä. Jos haluat myös hankkia, niin katso netistä lähin myymälä josta voi käydä kysymässä, he kyllä tilaavat ja hinta ei ole kuin noin 11 €  Käytän kuvien kehyksiin bambutabletin purettua listaa ja pienemmät kahvitikkuja, samoin voi käyttää vaikka pahvia. Laitan 4 listaa maalarinteipillä yhteen ja katkaisen, silloin tulee varmasti samanpituisia paloja. Yksitellen voi tehdä, kunhan mitat ovat tarkat.



Laitan pöydälle palan paperia ja suorakulman, jota vasten on helppo liimata kulmat yhteen.



Nyt kehykset saavat kuivua jonkin aikaa. Paperi on helppo ottaa irti jos on liimaantunut, leivinpaperi on hyvä tässä jutussa.



Yhteen kehykseen olen laittanut vain ääriviivatarrat. Toiseen laitoin liimaa kulmaan ja kaadoin pieniä helmiä päälle, jotka ottavat kiinni aika hyvin. Kahteen kehykseen liimasin narua reunaan ja vielä toisen kulmiin kasat helmiä.



Liiman hieman kuivuttua, maalasin ruskealla ja päälle kultamaalilla, johinkin kohtiin vahvemmin kuin toisiin. 



Olen ostanut kissa- ja koiratarroja jotka ovat ovaalin muotoisia. Leikkasin kuviollisesta pahvista kehyksen taustan kokoisen palan, johon liimasin kuvan. 



Lopuksi pahvit taakse liimalla kiinni.



Pikkutauluissa reunimmaiset ovat ulkomaisista postimerkeistä leikattuja ja keskellä oleva on  tarrakuva. Keskimmäinen kehys on tehty suorilla leikkauksilla, se on helpompi tehdä, jos ei ole sopivaa leikkuria missä saa 45 asteen kulman.